Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad İçin Projeler Yarışacak
Alt 25.01.2009, 23:13   #33
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Stad İçin Projeler Yarışacak

Stat neden fuar alanına değil de paşaçayırına yapılıyor?bu soru kafamı kurcalıyor.Önce fuar alanına yapılacak dendi sonra paşaçayırına yapılacak deniyor.Sivas'ın her tarafını bilen biri olarak açıkvası biraz şaşırdım.Şöyleki paşaçayırındaki yerde şu anda amatör takımlar tarafından kullanılan 2 tane toprak saha var;bir de saha yapmak amacıyla düzenlenmiş bir boş yer var.Herhalde stadı 2 toprak sahanın yerine yapacaklar.burası fazla geniş bir yer değil.Acaba stadın yanındaki tarlaları alarak mı stada ekleme yapacaklar?2.olarak da acaba şehire yakın diye mi burayı tercih ediyorlar?3.olarak ben sivassporlu yöneticilerin yerinde olsam stat kapasitesini 40 bin olarak belirlerdim.Bir ülkede bir stat 40-50 yılda bir yapılır.Stadımız yapılmışken kapasitesi de yüksek olsun.Yetkililerden modern bir stat bekliyoruz.Daha önceki mesajlarımda da belirttim.Yapılacak stat çok amaçlı olmalı,locaları,kafeleri,lokan taları olmalı;açılır,kapanır bir çatısı olmalı;zemini alttan ısıtmalı ,trübinleri doğalgaz ısıtmalı olmalı.Artık bir de Sivasspor tv ve sivasspor mağazası olursa kaymaklı kadayıf olur.Ayrıca statta birde alışveriş yapılacak bir mağazada olsa mükemmel olur.Bu saydıklarıma bazıları gülebilir bazı arkadaşlar da kızabilir.BEN SİVASSPORUN,SİVASSPOR TARAFTARI YİĞİDONUN VE DE SİVAS HALKININ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.......HERŞEY SİVAS İÇİN.....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla