Cevap: Toroğlu`ndan Kural Hatası Yorumu
Arkadaşlar benim dudak okumam iyidir. Ve Ümit Karan kesinlikle küfür etti.Eğer nerde küfür ettiğini bilmiyorsanız söylüyüm İlk başta yerdeyken sinirleniyor ve yan hakeme baktıktan sonra ayağa kalkıyor ve yere bakarak biriken suya tam vurduğu an ağzından "S....r" küfürü ettiğini anladım ve yan hakemi ıslatıyor ardından yan hakeme dönüp "çok ayıp" diye bağırıyor....Zaten ümitin küfür ettiği an yakınlardaki taraftarlarımızda duymuş olup herkes tepki vermişti...Ve Ümit Karan'ı yalan söylemesinden kınıyor ve alınacak ceza çok büyük bir ceza olmasını temenni ediyorum...Buradan bjkli oyuncuyu tebrik ediyorum hakeme küfür ettiğini maç sonunda odasına girip itiraf ediyor ve özür diliyor bir örneğinide Karan dan beklerdim ama malesef hakemi suçlamaya hatta maçın tekrar oynanması içinde tffye başvurmuşlardır...Yinede kınıyorum....Yazık yazık bu yüzden Anadoludan şampiyon çıkmıyorsa işte bunların yüzündeen çıkmıyordur...Bu arada sivassporumuzu yürekten tebrik ediyorum sivaslı doğduğum içinde çok mutluyum...Saygılarımla...