Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 26.01.2009, 12:59   #135
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Ultraslan3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bi gsli olarak maçın yorumunu yapayım siz sivas tarafından konusuonuz

1. saha : böle bi sahada dünyanın hiçbiyerinde resmi maç yapılmamıştır

2. 10 kişi kalmamız : ümit karan yan hakeme "ayıp ya" demiş orta sahadan gelen **** hakem küfür ettin su sıçrattın diye oyundan atmıştır halbuki yan hakem bile küfür etmedi dediği halde

3. oyuncuların tedirginliği : dediğim gibi bu sahada hiçbiyerde top oynanılmamıştır saha buzda dans yarışması gibiydi ve birçok oyuncumuz sahadan korktuğu için (e biz 3 yönde kupa peşindeyiz) özellikle baros ve orta saha oyuncuları riske giremediler performansları hayli düştü

4. eksiklerimiz : servet , lincoln, kewell, meira , emre güngör , linderod , hasan şaş , nonda gibi takım için çok önemli isimler sakattı yada cezalıydı

sivasspor galatasarayı yendiğini sansın bakalım sevinsinler

ve size sadece yarın (Ali Sami Yen 27.01.2009 20:30 )da görüşeceğiz diyorum bakalım adaletli ve eksiksiz oynumuza nasıl karşı koyacaksınız
Çok tarafsız bir yorum yapmışsın(!) burası kış memleketi havanın iyi olmasını beklerseniz marta kadar duracaksınız o da büyük saçmalıktır Avrupa da Rusya yada Ukrayna takımıyla eşleşseydiniz ne yapacaktınız?? Adaletten bahsetmesin İstanbul takımları akışmıyor ağzınıza...