Tekil Mesaj Gösterimi
Böyle Hakemlere Az Bile Ediyorlar!
Alt 28.01.2009, 08:57   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Böyle Hakemlere Az Bile Ediyorlar!



Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Böyle hakemlere az bile ediyorlar!

Dün geceki maçı izlerken hiç böylesine sinirlenmedim. Zaman zaman içimdende ”Böyle hakemlere Galatasaray yönetimi az bile konuşmuş”dedim. Ya arkadaş,insan taraftar baskısından ve hafta içerisinde yapılan açıklamalardan bu kadar mı etkilenir? Galatasaray’lı Baroş, Emre ve Sabri oyundan atılmak için elinden geleni yaptı,ancak hakemde inadına oyunda tuttu. 90 dakika yapılanları anladıkta, uzatmalarda ceza sahası içerisinde Emre’nin Bilica’ya attığı Tokat’a nasıl kırmızı kart göstermezsin? İşte böyle hakemler için, hakem yorumcuları ağır sözler sarfettiği zaman ”Niye böyle konuşuyorsunuz” diyorlar. Az bile konuşuyorlar. Bari sarı kartı göstermede,” Tokat”ı görmedi desinler.
Benim en çok merak ettim,Galatasaray’ın kalemşörleri acaba bu maç için nasıl bir yorum yapacak? Yine bu sonucu yardımcı hakememi bağlayacaklar? Yoksa zeminemi kusur bulacaklar?
Galatasaray’ın uzatmada attığı golün ofsayıt koktuğuna,Emre’nin Bilica’ya attığı Tokat’a,Baroş’un hakemin üzerine yürümesine değinecekler mi? Asla değinmezler! Çünkü onlar bu tür maçları hep at gözlüğüyle izlediler,bundan sonrada öyle olacak.

ŞİMDİ NEYE KUSUR BULACAKSANIZ?
Sivasspor’un ligde 2-0’lık haklı galibiyetini gölgelemeye çalışanlar,acaba dün geceki maçta neye kusur bulacaklar? zeminmi kötüydü? Yoksa eksikmi oynadınız? Ne eksiği fazlanız bile vardı. Hakem Hüseyin Göçek,özellikle ikinci yarıda ipin ucusunu iyice kaçırdı. Emre,Baroş ve Sabri’yi oyunda tutmakla en azından hakemlik onurunu zedeledi. Baroş,nerdeyise hakemi dövecekti ama kart bile göstermedi. Yani Galatasaray dünkü maçı 12 kişiyle oynadı ve yine yenemedi.
Hani lig maçının tekrarı isteniyorduya,işte tekrarı! 12 kişiyle oynadınızda ne oldu?
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...