Tekil Mesaj Gösterimi
Böyle Taraf Tutana Yazıklar Olsun...
Alt 28.01.2009, 11:32   #116
Can Ustunel
Yeni Yiğido

Can Ustunel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 Can Ustunel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Böyle Taraf Tutana Yazıklar Olsun...

Dün ne güzel Sivas tarafında maç seyredicektim ama evdeki hesabı çarşıya uyduramadık onun için sivas bölümündeki davetiyemi iptal ettirip galatasaray tarafında maçı seyrettim.hemen yanımda bi genç bayan erkek arkadaşı ve bi erkek daha koltukta oturuyoduk maç boyunca o erkeğin sivaslılar için ettiği küfürün ne haddi oldu nede hesabı tutuldu.ben yanında bayan var diye kendimi sıktıkça o coştu belliki kız bu işten iyice sıkıldı ne oturduğu koltuktan kalktı nede maça baktı tamamiyle utandı eminim çünkü erkek arkadaşı 90 dakika boyunca hepimizi sevdi sevdi sevdi...bi ara kız dönüp ben sivaslıyım dedi sıkma canını bende sivaslıyım dedim..ama erkek arkadaşını susturamadı takiiii Balili sahneye çıkana kadar işte o anda tüm tribün sustu ya bizim suratımızdaki ifade belki herşeyi açıklıyodu...şimdi asıl konu o karakteri bozuk adam insan hiçmi yanındaki kızdan utanmaz hiçmi terbiye görmedin bu edilen küfürler inanınki futbolculara değildi tamamiyle sivas halkınaydı...insanların hareketleri ve davranışları kendi karakterini gösterirmiş senin gibi bi karaktersize yazıklar olsun böyle takım desteklemeye yazıklar olsun
Can Ustunel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla