Cevap: Keskin sirke küpüne zarar
yiğitlik vurmayla kırmayla olmaz yiğitlik hoşgörü misafir perveklik centilmenlikle olur bunların hepsi ta ezelden sivas halkı ve sivas siporcularda var ben bir sivaslı olarak memleketimin insanıyla ve sivassiporla her zaman gurur duyorum 25 yıldır mersindeyaşiyorum en az ayda 1 defa sivası mı ziyaret ederim sivassipoun maclarını izlemeye giderim tam bir sivassevdalısıyım özellikle şunu belirtmek istiyorum anadolu takımlarınınbaşarılarına gölge düşürmek isteniyor ama türk futbolu anadolu takımlarının başarılarıyla renklenecek türk halkı futboldan haz duyacak başta özellikle başkanımız odyakmaza bulent hocama sivassipora emeği gecen bütun futbolculara teşekkür ederim sivası ve sivassiporu dunyaya tanıttılar benimde 40 yıldır beklediğim hasretimi sona erdirdiler özellikle bülent hocama minnettarım futbol kardeşliktir bariştır güzelliktir tüm sivassiporlu futbolcuların alınlarındanöpüyorum allahtan başarılarının devamını diliyorum tüm yiğodoları kayseri sipor sivassipor macına cumartesi adanaya bekliyorum en güzel günlertürkhalkının vesizlerin olsun
|