Alıntı:
Can Ustunel Nickli Üyeden Alıntı
Davulcu kardeşim bugüne kadar ben hiç sivassporluyum demedimki bugünden sonra diyim.memleketim sivas tuttuğum takım galatasaray hiç inkar etmedim herzmanda söylerim şuanda bu sitede sadece sivası tutanların sayısı bi elin parmaklarını geçmeyecek kadar illaki farklı bi takımı tutarlar ha dersenki madem gs lisin ne işin var bu sitede ben bu sitenin 2005 yılından beri 200 kişiyken üyesiydim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim sonra 2007 de tekrar giriş yaptım.ama hain değilim hee  onuda söyliyim şuanda en çok istediğim gs nin değil sivasın hem turkiye kupasını hemde şampiyonluğu alması başka hiç bi isteğim yok
|
kardeş bak..bende koyu bi fenerliydim ama SİVASIM bu şekilde ilerlerken ben nasıl olurda feneri tutabilirm..başkanımız ODYAKMAZIN bir sözü vardır çok hoşuma gider.derki;"BİR GÖNÜLDE İKİ TANE SEVGİLİ BULUNMAZ" diye..kendini kandırma yani ya gs lisin ya sivassporlusun..bunun kararını vicdanında vermen lazım.eğer zaten bunu başarırsan bizde bir trabzon gibi büyük takım oluruz