Alıntı:
kangallı58 Nickli Üyeden Alıntı
Futbol'da rekabet olmadıkca hicbir güzellik olmaz biz oyunu cirkeflestirenlerden degiliz ayrıca bülent hocamızada söylediklerini haksız buluyorum o bizim asker bülentimiz gelelim tolunay bey ' e sizce yaptıgı kabul edilebilir biseymidir daha gencecik bir oyuncuya savasta saldırırrmıscasına giren futbolcuyu alnından öpmeside neyin nesi söyliycek söz bulamıyorum..
|
BEN TOLUNAYI SAVUNMADIM. YAZIMI BİR KEZ DAHA OKUMANIZI RİCA EDİYORUM. İKİNCİ HUSUS ASKER BÜLENT OLUNCA SİZ ŞAMPİYONLAR LİGİNE UEFAYA KATILAMIYORSUNUZ ÖRNEĞİNİ YAŞADINIZ GEÇEN SENE. TOLUNAYIN GENÇ OYUNCUYU ÖPMESİ KONUSUNA GELİNCE; MARATON.COM DA BUNUNLA İLGİLİ BİR AÇIKLAMASI VAR. BEN YAPTIĞI HAREKET İÇİN DEĞİL GENÇ VE GELECEK VADEDEN BİR OYUNCU DİYE BU HAREKETİ YAPTIM. İLK MAÇINDA ONU KAYBETMEK İSTEMEDİM. HAREKETİN NE KADAR SERT OLDUGUNU GÖRMEMİŞTİM. YOKSA CEZASINI İLK BEN VERİRDİM DİYE BİR AÇIKLAMASI VAR. BEN TOLUNAY HOCANIN İSTİFA ETMESİ TARAFTARI BİRİ OPLARAK DİYORUM Kİ, KİM OLURSA OLSUN HİÇ BİR HOCA ELİNDE Kİ YETENEKLİ OYUNCULARI KAYIBETMEK İSTEMEZ. TOLUNAYIN YAPTIGINI ELBETTE TASVİP ETMİYIRUM. AYNI BÜLENTİN KAYSERİSPOR HAKKINDA YAPTIĞI DÜŞMANCA YORUMLARI ETMEDİĞİM GİBİ. BUNU BU MAÇ İÇİN SÖYLEMİYORUM. GENEL OLARAK KONUŞTUM. SAYGILAR.