Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kayseri Sivası , Sivasda Kayseriyi Sever (m
Alt 02.02.2009, 13:52   #6
eftelya
Yeni Yiğido

eftelya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 eftelya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kayseri Sivası , Sivasda Kayseriyi Sever (m

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1 )ben ortada dostluk fılan goremıyorm kac senedir...sivasda 5 0 yenıldıgımız macda varmıydınız ? sivas taraftari 5 tane yemıs kayserıye yırtıınırken varmıydınız ? varmıydınız o macda kalkıp sivas a 2 dk bagırmayan cekırdekcı taraftarımız bizi rezil eden takımı bagrına basdı desek yeridir...

eyvallah yenmısdır 5 tane atmısdır...alkıslar bagırırsan bu senın fair play ruhunu dostluga yapdıgın katkıyı gosterır...ama sen once kendı takımına sahip cıkacaksın...

2 ) gecen sene kayserı deplasmanında varmıydınız ? orda kayserı taraftarı kendı takımına satılmıs derken biz kayserı kayserı dıye bagırdık onların yerıne bız sahıp cıkdık ? " HANİ DOSTUZ YA "

soruyorum ?????

sımdıye kadar kayserı taraftarı senn takımına bagırdı mı ? destek oldumu??

yoksa 2 gun oncekı gıbı fırtına gıbı esen takımına devamlı kufur mu ettı ?
ben çok iyi biliyorumki kayserililerin buyuk bir kısmı üç istanbullunun şampiyonluğunu sivasımınkine tercih ederler.. şu an ki puan tablosu çoğu için kabus gibidir.. ama bu sivas insanının sağ duyulu davranmasını engelleyecek bi durum olmamalı, biz sivaslıyız ve sivaslı gibi davranmak durumundayız.. kendi adıma bunları bildiğim halde sivasın yerinde su an kayseri olsa gider bazı maçlarına kendi takımım gibi desteklerim kayseriyi.. çünkü ben sivaslıyım..
eftelya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla