Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.09.2005, 15:24   #26
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1354 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

adaşlar dikkat ettim herkes kendi şehrinde bir taraftar derneği kurma çabası içerisinde..Bu çalışmları yapan arkadaşları canı gönülden kutluyorum...Ama dikkat ettiğim bir husus var bu iş ile uğraşan her şehirde bir yada bir kaç kişi...Derneçilik bu şeklide olmaz arkadaşlar...Sivasın insanının biraz duyarsız oldugunu söyleyeyim ve İstanbulda kurulması için çaba harcanan derneği örnek vereyim...Koskoca İstanbulda Sivası ve Sivassporu seven insan sayısı bir elin parmakları sayısı kadar...İstanbulda yaklaşık 2 ay evvel bir dernek kurulma çalışması oldu ve hatta yer tutuldu herşey hazırdı ve bu iş ile uğraşan abilerimin isimlerini buraya yazıyorum;Bunlar ;Tevfik Çevik,Emin Çolak ve İsmail Hakkı Timuçin'dir..Bu abilerimiz uğraştılar ama gereken desteği göremediler...Bu abilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum..
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla