Cevap: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!
bugün galibiyeti bize hediye eden futbolcularmıza teknik heyete teşekkür ediyor onlarla sivasımızla gurur duyuyoruz.ben sivasspor yönetimine şunu diyeceğim,stat girişlerinde bugün ve her zaman içeri girerken elimizde biletimiz dakikalarca kuyruk bekliyoruz,kapılarda turnike görevlileri bileti okuturken çileden çıkmamak mümkün değil elbette o kadar kuyruk olur;okumuyor bandrolleri 5 ve 6.denemeden sonra barkot okuyucu ancak izin veriyor..bunu düzeltin ve sıra öyle bir hal alıyorki,çocuklar,bayanlar,has talar,yaşlılar ne yapacaklar o sıkışma esnasında,ben çocuk değilim bayan değilim hasta değilim ama yemin le diyorum utanıyorum o şekilde stata girmeye,nefesim kesildiğini hissettim bi an.Sonra maç çıkışı aaaaaaaaaa !!! durum gene aynı bir tel örgü ve 3 tane turnike camii kapısı gibi bir çıkış,12.000 kişi burdan çıkacak,eşiyle kızıyla çocuğuyla hastasıyla genciyle yaşlısıyla,yazıklar olsun eyyy yetkililer girerken hapishaneye girer gibi hissettiriyorsunuz bizleri bari çıkarken insana yakışır bir durumda çıkalım.demekki bir acil çıkış durumu olsa millet hep ezilecek oracıkta.yönetimmi bakar bekçimi bakar müdür beymi bakar polis mi bakar vatandaş mı bakar,kuşbakışı halkın nasıl içeriye girdiğini ve çıktığını bi gözlemlesin sonrada çaresini ertesi hafta yoluna koysun...halkı maça geldiğine pişman etmeyin..rezillik yaşatmayın bizler sivas halkı bunu haketmiyor..
|