Cevap: Kolayı Secmeyip Zorun Peşinden Gidenler....
o zaman birazda holigan olun.biraz holigan olunki o stad deplasmana gelen takımlar içi cehennem olsun.taraftar olun seyirci olmayın.sivaslı olupta istanbul takımlarını tutanlardan medet ummayın.kendiniz bi şeyler yapın.ne demek efendim istanbul takımlarını tutan sivaslılar sivassporu desteklesin.ne münasebet.herkes istediği takımı destekler.afyonlu olur sivası destekler istanbullu olur sivası destekler sivaslı olur bjk yi gs yi fb yi destekler.sizler sadece taraftarlığınızı yapın.istanbul düşmanı olursanız istanbul anadoludan şampiyon çıkmasını tabii istemez.hala okuyorum forumda sivaslı olupta istanbul takımlarını destekleyenlerin sivaslılığından şüphe ediyormuş bazı arkadaşlar.kimsenin sivaslılığını tuttuğu takımla yargılıyamazsınız.ben aradığım huzuru istanbul takımında bulmuşumdur sen sivasta bulmuşsundur.ben sivasta doğdum sivasta büyüdüm beşiktaş yozgata trabzona rizeye geldiği zaman beşiktaşın maçlarına gittim.çünkü o zaman bu forumda atıp tutanların hiçbiri sivasın maçlarına gitmiyodu.sivaspor 500 bilemedin 1000 kişiye oynuyordu.ben sivassporun daha iyi yerlere gelmesini istiyorum bunun için çabalıyorum çünkü ukalalık olarak görmeyin ama sizden daha iyi taraftarım.gördüklerimi yaşadıklarımı paylaşıyorum.her maçta stadı doldurun meşaleler yakın avazınız çıktığı kadar sivası destekleyin yenilsede yensede yanında olun bak.işte o zaman taraftar olunur.sivasın gerçek taraftarı sadece sivaslı olanlar değildir.bunuda unutmayın.siz sadece sivaslı sivassporluları taraftar olarak görürseniz hiç bir şeyi aşamazsınız.gerekirse tokatlı olur erzincanlı olur erzurumlu olur sivasın maçına gelir sivası destekler.işte büyük takım böyle olunur.sivasspor beşiktaş gibi gençlerbirliği gibi gs gibi fb gibi ankaragücü gibi denizli gibi konya gibi vs.vs gibi halkın takımıdır.nereli olursa olsun sivasporlu olabilir.
|