Alıntı:
Trabzonsporum61 Nickli Üyeden Alıntı
Etzel yaşın büyük abimsin eyvalla.
Ama şunu bilki Biz şehir takımıyız. kent takımıyız. Bizim kentimizde başka taraftara yer yoktur. Bizim kentimizin kalbi sadece ve sadece Trabzonspor-Sivasspor için atmalıdır. Bunu7n holiganlıkla alakası yoktur.
Evet haklısın burda olanlar yanlış. çok yanlış.. Ama o videoları izle yine. bak bakalım taraftarlar sahaya atlamadan önceki Sivaslı futbolcuların hal ve hareketlerine.. Tamam bizikiler atladı sahaya, hiçmi düşünmedin neden atladı diye. Sivassporluların hiçmi tahriği yoktu?
Emre bende Sivastan öyle çok haberler duyuyuorum. Sivaslıların çoğu Trabzonun T'sini duyunca başlıyor ana avrat gitmeye.. Bunlar hikaye. İyisimi gerçeği bilmek için o ortamda olup öğrenmemiz lazım..
Yine diyorum.. Bu sezon inşallah şampiyon oluruz. Olamazsak Sivasspor olsun. İstanbul olacak değilya..
Eğer Sizde ForzAnadoluyu sonuna kadar savunuyorsanız sizinde aynı şeyi 'Şampiyon biz olalım, olamazsak Trabzonspor olsun' demelisiniz. Sizde Bizde olamazsak kupa yine İstanbula gider. Ki bunu sizde bizde istemeyiz...
Saygıda kusur ettiysem affola..
|
sevgili arkadaşım,
aramızda olmandan, görüşlerini yazmandan mutluluk duyuyoruz...ancak sana şunu sormak isterim...ersen martin 85. dk da golü attı o maçta...o dakkaya kadar alkışladığınız sivaslı futbolcular mı sizi tahrik etti??? tahrik ediyorlarsa niye alkışladınız??? diyelim ki tahrik ettiler, her tahrik olayında sahaya dalmanız mı gerek??? sahaya daldınız diyelim, peki gidip rakip futbolcuya tokat atmak mı gerek??? kaldı ki o ayman denen kasabın insanlık dışı hareketi olmasa saha içinde hiç bir gerginlik olmayacaktı...yani sevgili dostum, delikanlı gibi çıkıp da "evet kabahat bizim, bu olaylardan dolayı özür diliyoruz" demek o kadar zor mu...bak bir de büyük takım olduğunuzu iddia ediyorsunuz...eğer bunu yapsaydınız hiç bir gerginlik olmazdı...bak ben bi ts-fb maçı hatırlıyorum...otto bariçin sırtına bir tane madde değdi diye ali şen takımı sahadan çekmiş ve tüm istanbul basını tarafından linç edilmiştiniz...ama trabzonda yaşanan olaylardan sonra maçın bitmesine saniyeler kalmasına rağmen bizim başkanımız canlı yayında çıkıp "eğer hakem devam kararı verirse sahaya çıkarız" diyerek kalitesini ve iyi niyetini ortaya koymuştu...buna rağmen siz başkanımıza da sövme yolunu seçtiniz...biz gerginliği tırmandırmak istemediğimizi geçen seneki sivastaki maçta sizi karanfillerle karşılayarak ortaya koymamıza rağmen gene kin gütmeye devam ettiniz...küfür ediyorsanız karşılığında da küfür görmeniz çok doğal...istanbul takımlarından nefret ederim, ama eğer biz şampiyon olamazsak kimin şampiyon olacağı umrumuzda değildir...bizim için tek gerçek SİVASSPORdur...
saygılar...sevgiler...