Alıntı:
|
Dağcı Nickli Üyeden Alıntı
Adamlar sistemi o kadar güzel kurmuşlar ki. Sadece kendi aralarında rant kavgası yapıyorlar. 3'lü bir düzen kurulmuş. Torbadan kim çıkarsa. . .
Sen sahaya çık onurunla canla başla mücadele et, sonra bir adam çıksın, senin nizami golünü vermesin, haksız penaltı versin, kırmızı kartla cezalandırsın. Ondan sonra da uğraş dur.
Akşam tv başına geçiyorsun. Takımımızın görüntülerini verecekler diye. Bekle ki göresin... gece yarısından sonra 30-40 sn'lik bir görüntü.
Adamlar resmen Anadolu kulüpleri ile dalga geçiyorlar...
Ben buradan tüm yiğidolara sesleniyorum. Bu konuda yapılması gerekleri yapalım. Mail yağmurumu olur, faks yağmuru mu olur? bir kampanya başlatalım derim...
|
sadece sivassporun faks yada e-mail yağmuruyla olmaz sanıyorum. Bu protesto kampanyası şeklinde diğer tüm anadolu takımalrıda başlamalı aynı anda. O zaman ancak bir etkisi olur diyorum ben. Kartopu gibi yuvarladıkça büyümeli böyleikle bu tutumumuz.Artık diğer anadolu takımlarıyla nasıl irtibata geçilir bilmiyorum. Belkide bir site kurulmalı mesela şöle
www.tümanadolutakımları.com ve bu site tüm diğer anadolu takımlarının web kurulumlarıyla koordineli şekilde çalışmalı. Benim aklıma gelen bu. Saygılar