Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: yeni stad hakkında kısa bilgi
Alt 10.02.2009, 09:20   #52
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: yeni stad hakkında kısa bilgi

Alıntı:
tykinik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stadın özellikleri çok güzel katılıyorum da benim de stad konusunda nacizane iki isteğim daha doğrusu düşüncem var. Düşüncem olup da sanki benim istediğim yapılacak diye bişey yok biliyorum ama yine de sesim duyulur gözönüne alınır diye yazıyorum. İlk isteğim; kombine bilet sistemine geçildi geçileli her sezon başında kombinemi alıyorum bundan sonra da alacağım, yalnız lütfen kombineli seyircilerle biletli seyircilerin stada giriş-çıkışları farklı olsun. Biletlilerle hiç bir farkımız yok onlarla beraber sıra bekliyoruz ne kadar saçma. Bildiğim kombineli maçın başlamasına 5 dakika kala gelse de rahatça stada girer girebilmeli. Ben sezon başında o kadar parayı vereceğim sonra gelip saatler öncesinden sıra bekleyeceğim lütfen ama lütfen bu konuyu yetkililere duyurmak istiyorum. Bunun akabinde tribünlerde koltuklarımıza oturmaya giderken oturan seyircileri rahatsız etmemek için koltuk aralarının oldukça geniş olmasını istiyorum. Maç esnasında bile kalkmamız gerekiyor ama ne mümkünnnnn dilerim yeni stadımızda bu tür sorunlar yaşamayız.
Bunu yazılı dilekçe ile kulübe faxlasana. Bu stadda bile dikkate alırlar belki. En azından kombinelilerin ayrı girmesini.

AYK

Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...