11.02.2009, 14:01
|
|
|
Usta Yiğido
545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sivas Şampiyonluğu İstiyor !..
Alıntı:
ÖFŞ2041 Nickli Üyeden Alıntı
Bülent Hoca 3.Devrede hedeflerinden bahsediyordu.Anadoludan bir takımı şampiyon yapmak,Uefa Kupası,Şampiyonlar Ligini Kupası ve Milii Takımı Avrupa Şampiyonu yapmak hedefleri arasındaydı.
Hoca hayallerinin olduğunu ama hayalperest olmadığını , hedeflerini gerçekleştirmek için çok çalıştığını sözlerine ekledi.
İlker Yasin sordu : "Uefa Kupasını , Şampiyonlar Ligini de SİVASSPOR'la mı hedefliyorsunuz?"
Bülent Hoca da "Sivasspor dersem işte o zaman hayal olur , hayalcilik olur." gibi bir cevap verdi.
Ben baştan sona takdir ettim konuşmasını ama bunu duyunca çok üzüldüm ve yakıştıramadım hocaya.Bülent Hocanın büyük hedefleri var , çok güzel.Ama neden SİVASSPOR Uefa Kupasını almasın ya da Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmasın.Evet doğru duydunuz.Neden olmasın?Ben Süper Lig Şampiyonluğunu büyük bir hedef olarak görmüyorum.Büyük hedef SİVASSPOR'un Chelsea'yı Barçayı , Manchester'i dize getirip Şampiyonlar Ligi Kupasını SİVAS'a getirmektir.
Ne zamanki bir Anadolu takımı hedefleri arasına Uefa Kupasını,Şampiyonlar Ligi Kupasını,Kıtalararası Şampiyonluğu koyarsa o zaman o takım tutulamayacaktır, unutulmayacaktır.
SİVASSPORun da hedefi dünya takımları sıralamasında 1.lik neden olmasın ki ??
Bizi engelleyen hiç bir şey yok.İmkanlar,başkalarının oyunları , stad, seyirci , ....Bunların hepsi bahaneden ibaret.
Bizi engelleyen yine "Biz"iz.
ÖFŞ
|
++++++++++++++++++++++++++++++ imzaaaaaaaaaaaaa
|