Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas Şampiyonluğu İstiyor !..
Alt 11.02.2009, 14:01   #8
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1015 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivas Şampiyonluğu İstiyor !..

Alıntı:
ÖFŞ2041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Hoca 3.Devrede hedeflerinden bahsediyordu.Anadoludan bir takımı şampiyon yapmak,Uefa Kupası,Şampiyonlar Ligini Kupası ve Milii Takımı Avrupa Şampiyonu yapmak hedefleri arasındaydı.

Hoca hayallerinin olduğunu ama hayalperest olmadığını , hedeflerini gerçekleştirmek için çok çalıştığını sözlerine ekledi.

İlker Yasin sordu : "Uefa Kupasını , Şampiyonlar Ligini de SİVASSPOR'la mı hedefliyorsunuz?"

Bülent Hoca da "Sivasspor dersem işte o zaman hayal olur , hayalcilik olur." gibi bir cevap verdi.

Ben baştan sona takdir ettim konuşmasını ama bunu duyunca çok üzüldüm ve yakıştıramadım hocaya.Bülent Hocanın büyük hedefleri var , çok güzel.Ama neden SİVASSPOR Uefa Kupasını almasın ya da Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmasın.Evet doğru duydunuz.Neden olmasın?Ben Süper Lig Şampiyonluğunu büyük bir hedef olarak görmüyorum.Büyük hedef SİVASSPOR'un Chelsea'yı Barçayı , Manchester'i dize getirip Şampiyonlar Ligi Kupasını SİVAS'a getirmektir.

Ne zamanki bir Anadolu takımı hedefleri arasına Uefa Kupasını,Şampiyonlar Ligi Kupasını,Kıtalararası Şampiyonluğu koyarsa o zaman o takım tutulamayacaktır, unutulmayacaktır.

SİVASSPORun da hedefi dünya takımları sıralamasında 1.lik neden olmasın ki ??
Bizi engelleyen hiç bir şey yok.İmkanlar,başkalarının oyunları , stad, seyirci , ....Bunların hepsi bahaneden ibaret.

Bizi engelleyen yine "Biz"iz.

ÖFŞ
++++++++++++++++++++++++++++++ imzaaaaaaaaaaaaa