Konu: Tek Grup!!!
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Tek Grup!!!
Alt 11.02.2009, 16:07   #10
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Tek Grup!!!

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3 yıldır bir taraflarımızı yırttık birleşin diye biz birleşin dedikçe onlar kendi aralarında parçalanıyor.biraz kalabalık merkez vardı onlarıda parçalndı diye duydum yazık diyorum.amaç bir ama yinede birleşemiyorlar.
Merkez, Yeniçerilerin devamı niteliğinde yürüttüğümüz bir oluşumdu kalabalıktık doğru diyosun ama kuru kalabalık değildik sağlam bi kalabalıktık.. Parçalanmadık bizde kol kırılır yerin içinde kalır parçalanalım ayrı ayrı grup olalım gibi birşey asla olmadı, olamaz..Sivasta tribünlerde; birçok şeyden fedakarlık edip bu takıma olan sevgisi yüzünden her taşın altına gözünü kırpmadan elini sokanlara destek olunmadığından dolayı hatta destekten çok kösteklik olduğu için yıldırdılar herkesi..

Bir diğer hususta ben sayamadım belki sayanınız vardır bu kaçıncı birleşin topici? Birleşme oldumu şimdiye kadar? Hayır olmadı.. benim şahşi görüşüm tribun guruplarında birleşme olacak gibide durmuyor.. Haa birleşme olmadan sağlam tribün olur mu derseniz bal gibi olur.. Başkanı, yöneticisi, belediyesi vs. taraftara destek versin o zaman görün sivas tribunlerini..

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla