Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ÇıLGıNLaR 58 Tribünlere Geri Dönüyoruz...
Alt 13.02.2009, 12:40   #35
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Ausrufezeichen Cevap: ÇıLGıNLaR 58 Tribünlere Geri Dönüyoruz...

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
konusucak cok seyım var ama susmak dusuyor gene bıze...

sadece buraya yazan onlarca kısıye soruyorum ? bırlesın sunu yapın bnu yapın dıyenler ? Sivasspor tribunlerı ıcın ne yaptınız yada o gruplarda neler dondugunu bılıyormusunuz ıcındemısınız ? herkese kolay gelıyor maratona gırın orda ses cok cıkar demek...hala farkında degılsınız sıvas da trıbun yooook uzun zamanda olmaz o yuzden kımse maratona bılet alıp da gırip 90 dakka destek vermez...

akıl verenlerı sıvassporda herhangı bır gruba destege cagırıyorum...sanaldan akıl vermekle olmuyor... (diyecem ama içimiz dısımız rant olmus offfffffffoffffff)
sevgili kardeşim;sivasta tribünün olmadığını çok iyi biliyoruz.henüz daha 3lü çekmek lay lay çekmek vs nedir bilmeyenler var.ben de diyorumki 2 ayrı grup yiğido gençlik ve çılgınlar 58 az da olsa küçükte olsa bir oluşum.ve bu oluşumları destekleyip bilenler bildiklerini aktarıp sahanın ortasındaki maratona getirebiliriz.hemen olurmu olmaz.ama ne kadar erken yapabilirisek okadar iyi olur sivassporumuz için.tribünler için ne mi yapmışız diye sormuşsun kardeşim.o halde pazar saat 15:00 da lig tv yi aç görürsün belki tribünde bizi.biz böyle sivassporluyuz ve allahın izniyle pazar bursadayız.bir de şunu söyleyeyim gün de sayamadım ama sivassporum kaç defa aklımda tahmin edemezsiniz.
saygılarımla

Ataman Başpınar
İngilizce Öğretmeni-Dil Eğitim Danışmanı
atababa111 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır