Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Başbakan'a mektup
Alt 14.02.2009, 01:49   #16
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Başbakan'a mektup

Stadyum yapımı konusunda bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.Burada sorun galiba arsa konusunda.Fuar alanına Sivas'a her yaz gittiğmde mutlaka gidiyorum.Stadın yeri fuar alanı projesi çizildiğnde ayrılmıştı.Fuar alanı projesini inceledim.Projede stadın dışında kapalı spor salonu,atletizm stadı,yüzme havuzu,tenis kortları,açık spor alanları-basket ve voleybol sahaları,buz pateni pisti de var.STADYUM projede 3-4 yıl önceki şartlarda 25 bin kapasiteli olarak düşünülmüştü.Bu proje Sayın Abdullatif ŞENER partiden ayrılmasaydı veya bakanlığı devam etseydi mutlaka tamamem bitirilmişti.Fuar alanının alanı oldukça geniş...Neden sSTAD YAPIMINDA ARSA SORUNU VAR ONU DA ANLAMIŞ DEĞİLİM.MUTLAKA STAD FUAR ALANINA YAPILACAKSA YAPILMASI DÜŞÜNÜLEN BUZ PATENİ PİSTİNİN OLDUĞU YER İPTAL EDİLİRSE STADA DA YER AÇPLMIŞ OLUR;YA DA FUAR ALANININ YANINDAKİ ASKERİ BÖLGENİN DEPOLARININ BULUNDUĞU ARAZİ ASKERYEYLE ANLAŞILARAK DA STAD YAPILACAK ALANA İLAVE EDİLEBİLİR.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla