17.02.2009, 12:53
|
|
|
Usta Yiğido
978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: TSL/Sivasspor - Eskişehirspor
Alıntı:
privates Nickli Üyeden Alıntı
birkaç yıldır üç bizansa sahayı dar eden Sivassporu tebrik eder başarıların devamını dilerim. bilet fiyatlarını yazan arkadaşlara teşekkürler benim farklı bi sorum olacak. deplasman tribününe kaç kişilik yer ayrılıyor ve maç günü ortalama sıcaklık kaç derece? sonuca gelince zor bi mücadele olacak Sivasın içerde kaybetmemesi bizim dışarıda Bursa dışında kazanamamız işleri bizim açımızdan zor kılıyor ama 8 maçta tek yeligi alan bir takımız ve kolay pes etmiyoruz açıkçası gol olacağını ama berabere biteceğini düşünüyorum bana göre 1-1 biter... kazanan kim olur bilmem ama asıl kazananın Anadolu olması dileğiyle...
|
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler oncelikle...Bizde centilmence bir mac diliyoruz..Deplasman taraftarina yaklasik 750 bilet ayriliyor Sivasta ve uzun zamandir iyi giden havalar 2 gundur normal haline dondu ve Sivasta kis kendini yeniden hissettirmeye basladi metorolojinin verilerine gore Sivas 5 gun boyunca aralikli kar yagisli olacak..Pazar gunu beklenen en yuksek sicaklik 1 derece ve yogun kar yagisli gozukuyor...Saygilar...
|
|
|