Alıntı:
alpESES Nickli Üyeden Alıntı
Çok fazla maç skoruyla ilgili yorum yapmam genelde ,fakat şunu söylemeden'de geçemiyeceğim oyuncularımız hepsi çok yürekli oyuncular aslanlar gibi mücadele edip Sivasdan 3 puan alacaklar .
ANADOLUNUN TEK YILDIZI ESKİŞEHİRSPORDUR LÜTFEN TAKLİTLERİNDEN KAÇININIZ
|
Arkadaşlar biz Sivasspor forumu olarak gerçekten çok sabırlı ve misafirperver bir forumuz,bunu bu günlerde bir kez daha anladım.Dikkat ederseniz rakip taraftarlar istediği zaman bu foruma üye olup,kendi fikirlerini özgürce söyleyebiliyorlar,hatta imzalarına avatarlarına kendi takımlarının resimlerini koyabiliyorlar,karşılıklı sohbetlerimiz oluyor.Örneğin ben dün trabzonspor forumuna üye oldum ve daha 1 mesaj bile yazmadan nickim yiğido olduğu için banlandım,anlatabiliyor muyum 1 mesajım bile yoktu yani daha.Burdan yola çıkarakta bizim forumumuzun kalitesini ve hoşgörüsünü gayet iyi anlayabilirsiniz.Ama bu hoşgörü rakip taraftarlara her seferinde bu foruma üye olup Sivassporu küçümsemeye kalkmaları hakkını hiç ama hiç vermez.Bu yüzden sözlerinize dikkat ediniz.Ayıp ya,bu her maç öncesi oluyor yeter ama her maç öncesi rakiplerimizden bir dolu insan foruma üye oluyor,konuşuyorlar da konuşuyorlar.Saygılı konuşanlara her zaman kapımız açık çünkü biz diğer forumlar gibi değiliz,hatta dün burda küfür etmeyelim diye basbas bağıranlardan biride bendim,ama sabrımız taşırılmasın lütfen.