Cevap: TSL/Sivasspor - Eskişehirspor
Buraya gelen es es taraftarlarına dikkat ediyorum da sanırım genel itibariyle es es tribününden olmayan kişiler.Heralde tamamen klavyeden taraftarlık yapıyorlar.Çünkü ilk yarıda bize çiçek getiren kişilerin mesajı sadece maç hakkında asla taraftarlıklarını över cinsten açıklama yok.Öyleki kendi tribünleri beğeniyorlar.Evet bizde taraftar kimliği yok.Sizlerin eskiye dayalı bir taraftar kimliğiniz var.Ama bu demek de değilki Türkiyede ki en iyi tribün es es in.Öyle mesajlar okuyorum ki hayretler içirisinde kaldım.Gören kop tribünü sanacak es es tribünlerini.es es e gelene kadar bir sürü tribün var anadoluda.
Başta sakarya tribünleri,teksas,göztepe tribünleri,güçlüler vs.. vs.. bunları görmeden gelip yok biz şöleyiz yok biz böleyiz demenin bir gereği yok.Tribüne uzak kişiler değiliz neyin ne olduğunu biliyoruz.Burda kendinizi övmek yerine bırakın insanlar sizi övsün.O kadar ki konu maç tahmininden çok es es i öven ve buna karşılık bizim seyircimizden gelen tepkilere dönüşmüş.
Maçıda yorumlamaa gelirsek,hiç kimse biz yenileceğiz diye tahminde bulunmak istemez.es es lerde bunun için yeneceklerini söylüyorlar bu da en doğal hakları,ama gelin görünki geçen sene gs maçından beri iç sahada yenilgisiz oynayan bir SİVASSPOR var.Sanırım buna bir de es es eklenecek.
İlk yarıda es es deplasmanımızda bize çiçek getiren eskişehirli kardeşlerime tekrardan teşekkür ediyorum.Eğer maçta olabiliseydim bende kendi ellerimle size çiçek getirecektim.Ama nasib olmadı.O gün herhangi bir fiili ve sözlü bir saldırı olmadı,eskişehirde atkılarımızla formalarımızla rahat rahat gezebildik...Size de bizim taraftarımızdan güzel şeyler göreceğinizin garantisini verebiliriz.Her hangi bir sorun olacağını sanmıyorum..
Ayrıca burda daha tribünden bir kez maç izlememiş,sivasspor tribünleri hakkında hiç bir şey bilmeden klavye delikanlılığı yapanlara da aldırmayın.Es es li kardeşlerim sizde artık tribünlerinizi övmekten vazgeçin.Sadece maç tahmininizi yapın konu gereğinden farklı yerlere çekilmesin...
|