Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: LÜTFEN DİKKATE ALINIZ VE OKUYUNUZ!!!
Alt 20.02.2009, 07:52   #44
babysever
Yeni Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 babysever FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: LÜTFEN DİKKATE ALINIZ VE OKUYUNUZ!!!

Alıntı:
MustafaParlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burda Konuşulacak Çok Şey Var Ben Sadece 1967 GTD'nin Beşiktaş Deplasmanını Anlatayım Görün Ama Hemen Serhan Abiye Yetiştirin.

Bu Tribünü Bu Hale Getiren İstanbula Genç Fbden Adam Getiren Kesinlikle Ne Emre Abi Nede Fatih Abidir Getirenler Biliyor.O otobüse Bende Binmezdim Çünkü Kusmuk Kokuyormuş Nedense???Eger İtirazınız Varsa iSTER'İN otobüslerinide Gösterebilirim.

Eger İnsanı Tribünden Sogutursanız O Tribüne Çarşıyı Alenin Yerinede Emre Abiyi Veya Fatih Abiyi Çıkartın Çıkmazlar.Kimse Birbirini Suçlamasın Hemen Bu şuçladıklarınız Kişilerin Degerini Anlamanız İçin Bi yOL Gösteriyim Bakın.VTUNNEL'DEN YOUTUBE'yi Açın Arama Çubuguna Manisa Spor Sivasspor Yazın Ve Sadece Dinleyin...Sonra Gelip Burda Ortamı Karıştıran Onlar Diyin OKMU???
Sen kimsin nesin anlayamadım.Serhan abinin bulunduğu otobüsde içki muhabbeti olmaz.Serhan abi bu tarz olaylara çok kızar.İstanbul Derneğine lafımız olmadı olmazda.1967 ile İstderi de bir tutma mümkünse.Fener maçına bende 1967 nin aracı ile geleceğim seni bulacağım İstanbulda.Sende gel ve otobüse bak o zaman öyle birşey varmı diye...Serhan abiye yetiştireceğim eminim o da sana gerekeni yapar...Emre Fatihi neden karıştırıyorsun anlamış değilim.Fatih de 1967 nin aracı ile gelecek İstanbula...
babysever isimli Üye şimdilik offline Konumundadır