Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Sivasspor - Eskişehirspor
Alt 21.02.2009, 19:01   #299
anadolu26
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 anadolu26 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Sivasspor - Eskişehirspor

mesajım iyi anlaşılmamış sanırım yaşım 46 ve 2. sınıftan beri eses maçlarına giderim her türlü KÜLTÜRLÜ ESES DERNEKLERİNE üyeyim.

ben sizi yenicez en kötü beraberlik demiyorum çocukca düşünmeyin lütfen burd destan felanda yazdığım yok iyi oynayan kazansın diyorum ve eskişehirli olarak esesin kazanmasını isterim siz benim yerimde olsanız ne dicektiniz

çok küçük gördünüz yarın yanılacaksınız yenilsekte yensekte unutmayın gecen dönemde eses-sivas macına sivas 10 tane atar diyenlerde olmuştu son anlarda beraberliği zor kurtardınız ben buraya kendi takımı övmeye gelmedim burası türkiyedir ve demokrasi vardır ben sizin klübünüze bir tahrik hakaret kötü söz söylemiyorum (hatta kardeşlerim vb. gibi terimler kullanıyorum) ben tüm anadolu takımlarını severim çoğuyla aramız iyi değil ama istanbul takımlarından cok severim

siz şampiyonluk için adaysınız umarım hedefinize ulaşırsınız siz olmasanız bile en kötü trabzon olsun şu an lidersiniz ve lider bitirmenizi isterim sivasa gelmiş biri olarakta şehrinizi çok sevdim eskişehire benziyor şehirde yavaş yavaş şampiyonluk havası yaratılmış hedefinizde başarılar

not lütfen alıntı yapıp kötü söz aramızı bozucak bişiler yapmayın benim görüşlerime katılmıyo olabilirsiniz ancak saygı duymanızı beklerim yarınki maçta iyi oynayan hakeden kazansın tekrar eskişehirden sevgilerle...
anadolu26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır