Alıntı:
anadolu26 Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle şehirine ihanet etmeyen anadolu taraftarı selamlar hepinize
forumunuzda bu konudaki yorumları okudum ve üyelik alıp mesaj yazma istediğinde bulundum
baktım bizim eseslilerden siteye yazılar olmuş öncelikle ben herkez adına birkaç bişey yazayım
öncelikle yarınki maçın dostluk içinde geçmesi temennim sdatınızı doldurun 90 dakika tezarürat yapın ama küfürsüz karşı takıma laf atmadan sonra sonuçta futbol bu hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz küçümsemeyin esesimizi ve taraftarımızı taraftarımızdan herkezin haberi vardır bende sizin kültürlü taraftarınızın olduğunu biliyorum
maçda umarım hakem hatası ve benzeri olaylar olmaz 2 takım içinde iyi futbol oynayan kazansın ve izleyenler gerçekten keyif alsın maçtan kimin kazandığı önemli değil
taraftara gelirsekde bizi en iyi şekilde karşılayacağınızdan eminim kardeşlerim anadolu birliğini gösterelim herkese...
tahmin yapmak gerekirse 1-1 yada 0-0 biticek gibi geliyo bana
hepinize teşekkür ederim maçta başarılar dilerim iyi oynayan kazansın eskişehirden sevgilerle...
|
kardeş burada herşey konuşuluyor sanal alem yalan alem işte biz size bugun en küçük bir küfür etmiyeceğiz (tabi sizde etmezseniz) burda gelip es es liler kufur etse ben hiç tınmam çünkü onemli olan statta ne yaptıklarınız belkide buraya gelip yorum yazan 7-8 yaşındaki çocuk bu arada kaç otobüs geldiniz