Alıntı:
cactuss58 Nickli Üyeden Alıntı
mantık olarak bende hocaya katılıyorum,ıllakı sıvasda dogma buyumelerde var , ama daha polar secımını bıle tam yapamamısken,belırsılıkler varken,bide izmirli- izmirden ayrımına gırıp olayın farklı yonlere dagılmasına da sıcak bakmıyorum. zaten bu tartısmanın onüne gecılsın dıye polarda 35 sayısının olmasına cogunluk sıcak bakmıyo. konu dagılmasın model 9 cogunluk begenmemıs gıbı geldı bana,şahsen benım içime hiç sinmedi.herkese saygılar...
|
Burada çoğunluğun ve özellikle de genç arkadaşlarımızın fikrine değer vermek gerektiğine inanıyorum. Amaç birlik içerisinde hareket etmek ise oylamada da görüldüğü gibi Model-3 ve Model-4 başta gidiyor.
Sanıyorum Model-3 daha çok rağbet gören bir durumda. Dediğiniz gibi 35 yazısı olmadan o modeli yaptırabiliriz. Birazda Sivasspor amblemi çok az daha küçültülürse sanırım daha uygun olacak.
Evett,,
Karar verilmiştir. Model-3 yaptırılacaktır. Cumartesi ve pazartesi günü Burak kardeşim ve ben fiyat alacağız. Başka fiyat alabilecek arkadaşlarımız varsa onlarda alsınlar.
Şu anda ilk etapta 13 kişi almak istediğini yazdı ama biz en az 25 tane falan sipariş verecek şekilde düşünelim. Enaz parti mal kaç adet oluyor onuda bilmek lazım aslında. Neyse şimdilik böyle düşünerek bir fiyat araştırması yaplaım.
Hayırlı olsun.
AYK