Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bravo Sadri Şener`e
Alt 27.02.2009, 10:30   #7
atsiz hoca
Yeni Yiğido

atsiz hoca - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 atsiz hoca FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bravo Sadri Şener`e

Hz. Mevlana'nın aşağıdaki dizeleri geldi aklıma...

Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye

özellikle so 2 mısra...Laflarda doğruluk payı olmakla birlikte,Lafı söyleyen adamı alakadar etmediğini düşünüyorum.Ayrıca açıklamalarında artniyet ve çekememezlik olduğu ortada,ne diyor?
''Ama Sivas şehrinin buna hazır olduğunu göremedim. Fenerbahçe maçında Sivaslı bir milletvekili Fenerbahçe atkısı takmıştı. Anadolu'da bu böyle olmamalı. Herkes kendi şehrinin takımına sahip çıkmalı''
Sivas şehri şampiyonluğa hazır değilmiş,yani bırakın Trabzona şampiyonluğu, siz hazırlanın,ilerde şampiyon olursunuz.Sadri Başkan kendi klübüne,kendi işine baksın.Ortada bi yanlışlık varsa bunu her konuda yorum yapan Fikret Ünsal'ın dile getirmesi gerekir.Sadri Şener'in aşağıdaki açıklamaları ne kadar objektif olduğunu ortaya koyuyor zaten.Alanen Sivasspor'u hedef gösteriyor.Birileri bizi lider yapıyormuş.İnceden tehdit ediyor.Gerçi holigan bir şehrin holigan başkanından da farklı bir tutum beklenemez.
BEN BİZİM YAZARLARIMIZA KIZIYORUM.BU HOLİGAN,KARANLIK ADAMLARA ALKIŞ TUTMAK POFPOFLAMAK,BRAVO DEMEK NEYİN NESİ?SİZ SADRİ ŞENER'İN AŞAĞIDAKİ YORUMLARINI BAŞLIK YAPIP,
"KENDİNE GEL,HADDİNİ BİL ŞENER?"
DİYE BAŞLIK ATMAK YERİNE,İNCEDEN ALAY İÇEREN BİR YORUMUNA BRAVO DİYEREK BAŞLIK ATIYORSANIZ,SİZİNDE O FB BERELİ VEKİLDEN FARKINIZ YOKTUR DEMEKTİR.SİZDE KENDİNİZE GELİN VE ŞAMPİYONLUĞA GİTTİĞİMİZ,KENETLENDİĞİMİZ ŞU GÜNLERDE KENDİ CAMİAMIZI ELEŞTİRMEK YERİNE,BALANS AYARLARIYLA BURALARA GELDİĞİMİZ KONUSUNDA FİKİR BEYAN EDEN ZERZEVATIN YORUMLARINA YAZILAR YAZIN.

Sadri Şener'in açıklamaları:

''Çok yakından takip ettiğiniz gibi, yoğun çalışmalar ve büyük özveriler sonrasında oluşturduğumuz takımımız, son haftasına girdiğimiz sezonun ilk yarısında başarılı bir performans göstermiş ve uzun süre liderlik koltuğunda oturarak gücünü ispatlamıştır. Ancak özellikle Sivasspor maçıyla başlayan bir dizi hatalar ve uygulamalar, rakiplerimizle aramızdaki puan farkının açılmasını engellemiş, adeta ligin zirvesinde birileri tarafından balans ayarı yapılmıştır.''