Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.03.2009, 02:14   #140
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Beitrag Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
elleshar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen önce saygıyı bi öğren ondan sonra gel bana futbol öğret bence erman toroğlunun futbolculuğunu izlemeyen hakmliğini yaptığı maçları izlemeyen insanlar senin gibi bayılıyolar adamın yorumlarına nede olsa seviyesizlik sendede var ondada haklısın sevmekte

dooru her zaman geri gelmiyolar ama yinede çok sayıda örneği var hangisini sayim bilemedim 3 büyütülmüşler die gördüğün takımlar avrupada bu işleri çok başardılar sen merak etme bu ülkenin son 20 yıldır avrupada yaşadığı her başarının altında imzasını bulunduran takımlarını büyük değilde büyütülmüş olarak görüyorsan ben senin asıl futbol bilginden şüpheliyim

sana göre sivas süper oynadı dimi cidden maçıda haketti çokda savaştı cidden çok iyi futbol bilgin varmış helal be yürü be
saygı duyulacak biri olursan saygı duyarım.kalkmış 45 yasındaymısın gıbı ahkam kesme..erman toroglunun kım oldugunu ıyı bılırım sen takma kafanı..sivasın oyununa gelınce zaten yazdık hakeme gelene kadar,once takımımıza bakalım,zerre kadar haketmedık dedık.. sızın gıbı at gozlugu takmıyoruz bız.. ama haftalardır sıvas lehıne hakem hataları yapılıyo dıye kuduranlar bunlarıda görsün kessınler seslerını ıye söyluyoruz. ama nedense sız bunu anlamak ıstemıyorsunuz.. sen kımsın de erman toroglunu veya herhangı bı yazarın gorusunu cıddıye almıyorsun. bıde kalkmıs bana saygı ogretmeye calısıyosun..
uza sen yavastann..burdakı okurlar kımın futboldan ne kadar anladıgını gayet ıyı bıliıyo..sen git kardesım fanatızmını o senın ıcın cok buyuk olan kuluplerın forumlarında at,kalkıp burda bıseylerden anlıyomus gıbı ahkam kesme..
go home
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla