Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Futbolcular Ne Düşünüyor
Alt 03.03.2009, 09:27   #4
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Futbolcular Ne Düşünüyor

FARUK BAYAR:"4-2 MAĞLUP OLDUĞUMUZA DEĞİL, AYNI EKMEĞİ YEDİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZIN BİZE LAF SÖYLEMSİNE ÜZÜLDÜK"

"Fenerbahçe'ye 4-2 yenilmek bizi üzmüştü ama aynı ekmeği yediğimiz Fenerbahçeli arkadaşlarımızın bize laf söylemesi daha da morelimizi bozdu. Birbirimizi kırmadan dostça maçlarımızı oynamak istiyoruz. Ben Fenerbehçili futbolcu arkadaşlarıma çarşamba günü zor bir olacağını söylemek istiyorum. Finale çıkan tarafın biz olacağına inanıyorum. Uğur Boral'ın maçtan sonra bizle ilgili neden öyle bir açıklama yaptığını anlamadık. Biz her zaman iyi futbol oynamaya çalışan bir takımız. Biz Uğur'ur en azından telefonla özür dilemisini bekliyorduk ama aramadı. Biz hırslıyız ve tküm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Çarşamba günü kora kor ve kıran kırana bir maç oynayacağız".

o zaman sizde bu maçı alın ve uğur borala gereken cewabı maçtan sonra werin !!!!!!!!