Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Uygun'un Murat İnadı Yaktı
Alt 04.03.2009, 08:22   #62
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Uygun'un Murat İnadı Yaktı

Bülent bey ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? Elim varmadı yazmaya bir kaç gündür. Fener-sivas maçı bizim için bir komplo gibiydi. İnanamadım sivasıma böyle bir takım böyle bir oyun oynayamaz adeta sahaya yenilmek için çıkmıştık. Bunun nedeni Bülent hoca bence belki emeği bizlere geçmiştir ama biz sivaslılar bu kadar kolay harcanmamalıydık. Adeta fenerin ekmeğine yağ sürmek için bülent bey elinden geleni yaptı. Bütün maçlarda sahaya fırlayan futbolcularına taktik veren bülent bey fener maçında ne hikmetse yerinden bile kımıldamadı. Anlamıyorum milyonlarca sivaslının kafasında büyük soru işaretleri bülent bey fenerin hocalığınamı hazırlık yapıyor. Eğer öyle bir düşüncesi varsa yazıklar olsun bülent beye. Hiçmi ekmeğimizi yemedi suyumuzu içmedi. Sivasın suyunu ekmeğini yiyen kişi merttir yüreklidir adam gibi adamdır bizans oyunları oynamaz yanındakilerini satmaz acaba birileri bülent beye(İstanbulda) yanlış sudan ekmektenmi verdi anlamıyorum. Hangi gardaşımla konuşursam konuşuyum herkes aynı düşüncede hepimiz yıkıldık ve yıkılmışız gözlerim varmıyor artık maçımızı seyretmeye. Bizler gururlu insanlarız bizler yensek yenilsekte adam gibi savaşanını severiz mertce yiğitce savaşan düşmanımız bile olsa severiz çünkü adam gibi mertçe yiğitce savaştı diye işte bizler böyle bir toprağın insanıyız. Bizim kitabımızda gardaşlarımızı arkadan vurmak yoktur gerekirse ölürüz yine arkadan vurmayız. Ama bizi arkadan vurdu birileri hemde hem can alıcı yerimizden sivasımızı yere düşürerek söylecek daha çok şeyler var ama artık yazmak istemiyorum hala üzüntülüyüm yazmıyacağım artık
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla