Cevap: Maçı Değerlendirelim
buraya kadar gelen takımın boyle bır macı satması dusunulemez tarıhınde ılk dafa fınal heycanına ortak olmaya calısan bı takım bu macı satamaz nasıl satabılır bunu dusunen zekadan yoksul ınsalar sıze seslenıyorum hadı dıyorsunuz ya fener sempatızanı bülent hoca futbolculara dıyecekkı bu macı fenere verelım onlar 26 yıldır alamıyıor bız 40 sene bekledık bı 40 sene daha mı beklerız dıyecek hadı bunu dedı dıyelım boyle bırsey hayatta olmaz bu takımı buraya getıren on onemlı adam cunku bulent uygun hadı dedı dıyelım futbolcularda tamam hemen bunu kabul edecek ve macı fenere verecekler oyle mı ya bırı bana gelıp dese kı bu macı rakıbe verın ben o maca acayıp motıve olurum ve o macı kazanmak ıcın elımden gelenın en iyisini yaparım ve bızım yureklı oyuncularımızda oyle yaparlar emınım cunku bu takımı takım yapan bu futbolcular ve teknık heyettı onlara sonsuz guvenıyoruz
maglubıyete gelınce de en onemlı sebeb stadın atmosferı ezıkler ne kadarda takıma destek olmayı bılmeselerde statta yaptıkları ıslıklama bagırtı ınanılmaz etkı yapıyor ve olur olmaz rakıbı baskı altına alıyor yoksa ezıklerın taraftarında ıs yok bızde o stadda oynasak en az onlar kadar rakıbı baskı altına alırızz işte bu atmosfere alısık olmayan takımımızın maglup olmasının en onemlı sebebı budur[/B]
|