Alıntı:
atsiz hoca Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor taraftarıyız diye eleştiri yapmamak mı gerekiyor,bunuda anlamış değilim.Bunu taraftarın iki yüzü diye konu başlığı yapmak çok anlamsız.Benim sevdam kırmızı beyaz renklere,3 yıldızlı armaya,yoksa bülent gelmiş,ismail kartal gitmiş,mehmet gelmiş,balili gitmiş,beni ilgilendirmez.yanlış yapılıyorsa ortaya konulacak.Sivasspor kimsenin malı değildir.kayıtsız şartsız taraftarlıkta her yanlışa göz yummak değildir.Gerekli tepkileri koyacağız,eleştirileri yapacağız o kadar.
|
burda ahkam kesenler daha deplasman yolu nedir bilmeyen adamlar.klavyeden 3 5 tanıdığı sahip çıkalım takıma denildiğinde erkek kesilip takıma sahip çıkmaya çalışan kişiler.bu takımı kimse bizim kadar sevmedi.o yüzden verilen bu tepkiler doğaldır.Siz bursa teksas kadar da mı takımınıza sahip çıktınız.adamlar bir bilet parası yüzündem yönetimlerine sövüyorlar.Herhangi bir oyuncuları agresif takılsın anında tribünden tepkilerini veriyorlar.Bizler mehmet yıldıza bunu yapsak daha küser top oynamaz.hani maçda sağa sola saldırıyorya.Bize saldıramayacağından küsecektir.Mehmetin siirli tavırları kaç senedir var.Ve değişeceğinide sanmıyorum.ataman hoca söylediklerinize harfiyyen katılıyorum.Burda ahkam kesenler önce takımınızı gönülden sevin ardından gelip bülent hocayı alkışlayın.2-0 yenilirken oyuna onuru almak ne demek birisi de bunu bana izah etsin.Son golde başkan neden gülüyor birisi bana bunu izah etsin.ben sinirden ağlamak isterken bunlar neden bu kadar tın birisi de bunu bana izah etsin.KURU KURUYA TAKIMI SEVİYORUZ ARKANIZDAYIZ DEMEKLE OLMUYOR BU İŞLER.Bülent hoca Allah değil peygamber değil ki şartsız koşulsuz bağlanalım sevelim.Eleştirilecekse yanlışı varsa söyleyeceğiz.Bize koyan bu kadar hatanın ardından rakip takımı bir gün çalıştırmak istediği hayallerini kurması.Hocam hayallerimizle bu kadar ucuz oynadın ALLAH SİVASI ŞAMPİYON ETMEDEN SANADA FB YÜZÜ GÖSTERMESİN.