Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.03.2009, 18:01   #28
bysonic
Yeni Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 28.01.2008
Mesajlar: 1
Thanks: 0
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bysonic FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart

Arkadaşlar çevremdeki insanlara ilk maçtan önce gs maçındaki gibi oynarsak biz yeneriz dedim olmadı. 2. maçta yeneriz dedim olmadı. Ama ilk maça göre çok daha iyiydi. inşallah rövanş maçını alacağız başka yolu yok. Bir lafımda bülent hocaya "hocam 2 maçtada sakindin diğer maçlardaki gibi değildi adam senin önünde resmen kendini attı oyuncumuz sarıkart gördü bir şey yapmadın hocam" ayrıca hakem düzgün yöneeti ama kartlarda bize daha cömer davrandı.

maçın eniyisi; bilica, murat erdaoğan
maçın kötüsü; Zamanında ve yerinde oyuncu değişikliği yapmayan bülent uygun her zaman 60. dk veya 2. yari balili veya kamanan girerdi, almadı tum yerine kamanan i.dağaşan(faruk) yerine balili girmesi gerekirdi.
mutlaka sivastaki ankara ve fener maçlarını almamız gerekli sivasın morale ve kendine güvene ihtiyacı var. Performansımızda bir düşüklük gözlemliyorum son maçlarda.
bysonic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır