Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kırmızı Beyaz Atkılı Yaşlı adam
Alt 05.03.2009, 21:47   #3
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kırmızı Beyaz Atkılı Yaşlı adam

eskiden 3.ligdeyken kemikleşmiş 7 tane yaşlı amcamız vardı benimde ortaokul yıllarım bu amcalar sivassporun idmanını bile kaçırmazlardı hep yanlarına varır
usulca oturur onları dinlerdim
ben onları dinleye dinleye hepsini hayatlarını öğrenmiştim onlardan öğrendim sivasspor sevgisini
hemen biri söze atılırdı adanademir spor maçını hatırlıyonmu yer yurt yoktu
ama her idmanın sonunda ah naci ah o penaltıyı kaçırmayacaktınlaa biterdi konu herkes evine dağılırdı
sabah kalkar okula giderdim ama aklım hala o amcaların bugün ne anlatacaklarında kalırdı
okuldan çıkar çıkmaz doğru stadyumun yolunu tutardım birde taransfer haberi oldunmu gece gözüme uyku girmezdi bomba transfer olarak konu açılıyor yanlarına varıyorum erbaadan bombacı ahmet süper transfer diyorlar ahmet gelirse kesin şampiyonuzz
sohbetleri o kadar tatlıkı idmanın bitmesini istemezdimm helede eski sivasspor maçlarından açılıncaa konuu hocamı o kadar dikkatlı dinlemezdim okuldaa
amcalarım o zaman hep şunu derlerdi ölmeden şu takım 2. lige çıkacakmı gözlerimiz görecekmii
sonrası yıllar geçtikce amcalar teker teker azalmaya başladı ama ismini unuttuğum altıntabakda oturan beli hafif kambur amcamı görnüştüm en son vede hep aklımdan demişimdir acaba amcalarımın hepsi sivassporun süper lige çıktığını görmüşlermidirrr
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...