09.03.2009, 09:40
|
|
|
Gast
|
Cevap: 3 PUAN ALMAMIZI ENGELLEDİLER
Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı
Hocam tamam hakem suçlu olabilir, sivas maçını katletmiş olabilir ama şunu da gözardı etmemek gerek.. Sivassporda müthiş bir düşüş var ve tek gole yatıp maç almayı planlıyoruz.. bu maçın ders olması dileği ile..
|
Müsabakanın hakemi Deniz ÇOBAN!, talihsiz bir yönetim sergilemiş olabilir; Ancak ilk 45 dakika da rüzgar arkamızda destek olmasına rağmen, düzgün ne pozisyon ne de şutumuz sözkonusu. Yani dün sahada biz yok idik, aldığımız toplar rakip ceza alanı önlerinde ayağımızda ezmekten öte birşey yapamadık...
Hakemlerin dürüst ve adaletli bir yönetim sergilemesini istemekten ileri bir talebimizde asla sözkonusu olmamalıdır. Bugün, müsabaka içerisinde, psikolojik ve ani tavır sergileyen; bir Lugano, Alex, R.Carlos, Arda, Ayhan, İ.Üzülmez vs. futbolcuların tepkilerinin, değil aynısını yarısını dahi tepki gösteren Anadolu takımı oyuncularına sarı kartlar cömertce gösterilirken, malum takım oyuncularına gösterilememesi, isyanın çıkış noktasını oluşturmaktadır. O malum futbolculara kart gösterebilmek için mangal gibi yürek ister...
İşte bu nedenle, hakemlerden adaletli yönetim isterken, futbolcularımızdan da özverili oyun istemek her taraftarın en tabii hakkıdır. İşi hakem insiyatifine bırakmadan, kendimiz halletmeliyiz.
Topları ezdiysek, pas yapamadıysak, halen bazı futbolcularda ısrarımızı sürdürüyorsak, gol atamadıysak, bu müsabakanın kayıtlarını defalarca izleyerek, hatalardan ders çıkarmalıyız diye düşünüyorum...
|
|
|
|