Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bu Kadarını Hak Etmedim
Alt 14.03.2009, 13:04   #43
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu Kadarını Hak Etmedim

küçük bir ek olarak
bugunlerde hakem hatalarina isyan ediyor. neyse ki sivasspor maclarini izliyoruz da goruyoruz. bu sene lehine en cok hata yapilan takim herhalde sivasspordur. bulent uygun cabuk unutuyor bazi seyleri galiba. hemen aklima gelen ornekleri siralayayim:

- 24 ocak 2009 sivasspor galatasaray macinda ofsayttan gol atmissin, umit karan tartismali bir kirmizi kart gormus, o sayede kazanmissin.
- gayet kotu oynadigin 22 subat 2009 sivasspor eskisehirspor macinda rakibin cok net penaltisi verilmemis o sekilde kazanmissin.
- 23 kasim 2008 trabzonspor sivasspor maci'nda futbol sahalarinda gorulebilecek en net penalti pozisyonlarindan birinde, hakem aleyhine penalti vermemis, butun mac defans yaptigin macta, verilemeyen penalti sayesinde beraberligi kurtarmissin. hatta goruntusu de surada http://img184.imageshack.us/...84/7347/penaltilv7.gif

bunlar benim ilk dusundugumde aklima gelenler ve cok net olanlar. ama bakiyorum bulent hoca butun bu diger maclari unutmus, hakeme ofkelenip sagi solu tekmeliyor. yedek kulubesini parcaliyor. ayrica bence bence hakem deniz coban iyi yonetti. mehmet yildiz'in pozisyonu tartismali olabilir ama o pozisyondan sonra ankarasporlular 5-6 pas yaptilar, ustelik sivas defanta yerlesikti. yenilgiyi iyi mac yoneten hakemin vermedigini iddia ettigin bir faulumsu pozisyona baglamak kabul edilebilir degil.
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla