Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.02.2005, 11:02   #7
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

Iste birlik iste beraberlik diye buna derler Yakisanida budur.

Sizler örnek olmaniz gerekiyordu vede bunu cümle aleme gösterdiniz vede göstereceksiniz inanninki canakkale macinda sizleri gördük.

Bizler yurt disindaki sivassporlu taraftarlar olarak inaninki cok gururlandik sizleri bir arada görünce dedimki ISTE TARAFTAR ISTE TAKIM baska diyecek bir sey bulamiyorum.

Yanliz benim bir tavsiyem var sizlere bir taraftar olarak aslinda bu topicte yeri degil ama sizlerden bir taraftar olarak sunu danismak istiyorum sizler yönetimle devamli irtibat icerisinde olabiliyorsunuz acaba mac saatlerinde stadyuma cekirdek sokulmamasini rica etseniz sadece sizlerin tezahürati yeterli olmuyor.
Belli taraftar guruplarinin disindakilerin sadece cekirdek vede baska kuruyemis cesitleriyle oyalandiklarina sahit olduk televizyonda inaninki bu duruma özüldük ama sizler taraftar guruplari olarak bunun üstesinden gelirsiniz en azindan mac saatlerinde tesekkürler