Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
Alt 19.03.2009, 11:30   #222
Communication
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Communication FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
seninle bu konuda polemiğe girmeyeceğim...ilk maçta edilen küfürler ve takımımızın haketmediği davranışlardan dolayı bjk nefret ettiğim bir takımdır...o yüzden hiç boşuna benimle tartışma...
saygı sınırları içerisinde yorum yapmaya devam edebilirsin...

Alıntı:
Sayın Sivassporlu taraftarlar.. söze başlamadan önce diğer beşiktaşlı arkadaşlarımın sivasspora olan bakış açılarını tasvip etmediğimi belirteyim..
Eger ben bunları söğlüyor isem. Sizin ilk maçta yediğiniz küfürlerede karşıyım anlamına gelir.. (bir beşiktaşlı olarak) Öncelikle siz yazdıklarımı iyi analiz ediniz..

Mesajımın içeriginde polemik yaratacak en ufak bir itham yoktur..Konuyu saptırmayınız.. Biz polemiğe girecek bir takım taraftarı değiliz..Şu sözleride unutmayınız ki her 10 yumurtadan biri mutlaka çürüktür bu değişmez aynı 5 parmagın 5'i bir olmadıgı gibi..

Alıntı:
ilk maçta edilen küfürler ve takımımızın haketmediği davranışlardan dolayı bjk nefret ettiğim bir takımdır
Demişsiniz.. Elbette en nefret ettiğiniz takım Beşiktaş olacaktır..Bunun sebebini sizden iyi bilen olmaz..

Her takım taraftarı asabi sinirli olabilir yeri gelir istem dışı hareket hakaret yapabilir.. Bu bir çok maçta görülmüş olaylardır..

Kaldıki TSL'de hiç bir hoca kendi kulubesinin camlarını indirecek kadar küçülmemiştir.. Bu bir skandaldır.. Ben bunları önceki mesajlarımda dile getirmedim ve pozitif olmaya çalıştım.. Yanlız siz hala 8jk 6gs f5 muhabbetleri yapıyorsunuz..

o dalga geçtiginiz takımlar iyisi ile kötüsü ile herzaman heryerde sizi temsil ediyorlar.. gerek milli kadroları ile gerek yurt dışında..Milliyetçi ruhuna sahip olsanız beşiktaşın veya fenerbahçenin galatasarayın dışarıda aldıkları kötü sonuçlarla keyiflenmez türkiye adına üzgün tavırlar sergilersiniz..

Temennimiz Sivassporun hakettiği yerlere gidip bizi en iyi şekilde temsil etmesidir.. Gider yener gönlümüzde yeri vardır.. gider yenilir yine gönlümüzde yeri vardır.. Sadece Sivas değil tüm takımlarımızın.. Konuyu daha fazla uzatmanında bir manası yok aslında..

Hafta sonu yapılıcak maçta her iki tarafa başarılar dilerim..

Hakeden Mucadele eden Kazansın..

Tahmin olarak. 1-3
Communication isimli Üye şimdilik offline Konumundadır