Alıntı:
empisyan Nickli Üyeden Alıntı
Avrupada cıktın top oynadında ne oldu Braga gibi sıradan hatda 3.sınıf bir takımdan 3 yedin geldin, madem cok iyidi kadron madem çok iyiydi hocan başkanın 3 yerken nerdeydin ?
Braga yı tur atlıcak diye bekleyenlere söğlim PSG 1-0 yeniyor  85 dk.
Neyse başkasından bizene kendi işimize bakalım..
Shan 58 hiç bir zaman şampiyon olamıcaksın ve hiç bir zaman ilk 4 içinde yer alamıcaksınız..
En faz 2 yada 3 seneniz var ondan sonra tekrar ait olduğunuz yere dönüceksiniz...
Not: Bu yazdıklarına çok seyler yazardım ama admın arkadas benim yazdıklarımı sildiği için bu kadar yazmaya gerek yok..
Bu kadarı kafidir size, cumartesi 09:45 pm de ben burda olucam.Umarım nopost yememde o zman seninle burda güzelce konusuruz
Hadi iyi geceler...
|
Geçen sene üçüncüydük ama saçma bi sistem yüzünden UEFA'ya gidemeyip UEFA gelirlerini haksızlca size verdiler sizde onu götürüp üçüncü sınıf futbolculara, getirip kovduğunuz adamlarlara hem tazminat hemde faiz olarak ödediniz. Türk futboluna hiç bi katkınız olmadığı gibi başkasının daha iyi bir kadro kurmasına katkı sağlayacak parayı beceriksiz yönetiminizin sayesinde başkalarına tazminat olarak ödediniz.
Türk futboluna zarar verdiniz geri götürdünüz.
Üstelik daha ilk turda UEFA'ya güle güle dediniz, UEFA'dan bir kuruş parada getiremediniz.
Bizim klup yeni yeni yapılanıyor marka oluyor. maddi imkanları arttıkça kadroda kaliteli olacaktır ama emin olki senin o beceriksiz başkandaki para bizim yönetimde olsa UEFA kupasını getirirdi türkiyeye.
Yıldız transferinden bahsetmişsin. Yıldız getiren sadece FB ve GS'dir siz ancak onların artıklarını yaşlanıp emeklilik vakti gelince alırsınız.
üstelik dünyanın parasını vererek taraftarın parasınıda çar çur edersiniz.
Sizin asıl rakibiniz FB ve GS'ydi fakat artık onlarında çok gerisinde kaldınız.
onlar Avrupa kupaları final hayallleri kurarken sizin bütün vizyonunuz lig şampiyonluğunun ötesine geçemiyor.
Seneye avrupa kupalarında sivasspor'un başarısını görünce belki beşiktaşın ne kadar vizyonsuz bir takım olduğunu daha iyi görürsün.