Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
Alt 19.03.2009, 23:41   #258
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum

Alıntı:
empisyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Avrupada cıktın top oynadında ne oldu Braga gibi sıradan hatda 3.sınıf bir takımdan 3 yedin geldin, madem cok iyidi kadron madem çok iyiydi hocan başkanın 3 yerken nerdeydin ?

Braga yı tur atlıcak diye bekleyenlere söğlim PSG 1-0 yeniyor 85 dk.

Neyse başkasından bizene kendi işimize bakalım..

Shan 58 hiç bir zaman şampiyon olamıcaksın ve hiç bir zaman ilk 4 içinde yer alamıcaksınız..

En faz 2 yada 3 seneniz var ondan sonra tekrar ait olduğunuz yere dönüceksiniz...

Not: Bu yazdıklarına çok seyler yazardım ama admın arkadas benim yazdıklarımı sildiği için bu kadar yazmaya gerek yok..

Bu kadarı kafidir size, cumartesi 09:45 pm de ben burda olucam.Umarım nopost yememde o zman seninle burda güzelce konusuruz

Hadi iyi geceler...
ARkadaş biz braga ile hangi ay oynadık hangi as oyuncumuz oynamış yada oyuncularımız ne kadar sezon öncesi antremanı yapıp o maçlara cıkmış bir araştır ondan sonra takımın iyiydide niye yenmediniz yaz ?
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır