Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
Alt 20.03.2009, 15:01   #272
omer58
Yiğido

omer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 omer58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim sivaslıların bir kısmıda yemine derim ki şeref haysiyet tiniyet hiçbirşey yok...

Biraz önce forzabesiktas.com forum sayfasına baktımda sivaslı ayılara karşı kartallar

sivasın ayısına kyayın olsun kartal gibi slogan atıyorlar

altınada aramızda sivaslılar var ayıp oluyor diyede dalga geçiyorlar......

vee ben o forumdaki sivaslılara diyecek hiçbirşey bulamıyorum.. çünkü şerefi haysiyeti kalekteri olmayan bir insan görünümünde ki hayvanlara diyecek birşey olmaz.
ben bu ülkede sehir dısında o kadar sivaslı tanıdım ki adamlar sivas düsmanı yani uzun lafın kısası arkadslar her ne kadar yok 6 milyonuz 7 milyonuz bunlar hikaye geçekten sivaslı olan kendini sivaslı gibi hisseden en fazla 2,5 3 milyon vardır yoktur o yüzden .mühim olan küütğünde sivas olmak değil kendini sivaslı gibi hissetmek
o ''forzabeşiktaş'' sitesine bende baktım . öyle var ben aslen sivalıyım diyipte devam ediyor bitanesinin yorumunun bir kısmı şöle ''benim annem babam sivaslı bana diyolar sen sivasımı tutuyon beşiktaşımı bende diyom ya bi uzayın s,,,,,,,,,,,, sivası diyom ''
ve buna benzer örnekleri artırabiliriz ben böle ne kadar sivaslı varsa ta........
omer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır