Tekil Mesaj Gösterimi
Misafirperverlik Örneği
Alt 21.03.2009, 04:41   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Misafirperverlik Örneği



Dün de Yiğidolar büyük bir dostluk örneği sergileyip, Beşiktaş kampını ziyaret etti. Balili, Sedat ile İbrahim, Büyük Otel’de kamp yapan Kartal’ı ziyaret etti ve başarı dileklerini sundu.

Futbolculara ziyaret

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un yaptığı “7 yeriz, 9 yeriz ancak 8 yemeyiz” açıklamasına Beşiktaş cephesinden sert tepki gelmişti. İki kulüp arasındaki ipler gerilirken, zorlu mücadele öncesinde Sivas Yönetimi’nin sağduyulu açıklamaları gerilimi noktalamıştı. Dün de Yiğidolar büyük bir dostluk örneği sergileyip, Beşiktaş kampını ziyaret etti. Balili, Sedat ile İbrahim, Büyük Otel’de kamp yapan Kartal’ı ziyaret etti ve başarı dileklerini sundu.

Balili’den davetiye

İki takım futbolcuları uzun süre sohbet ederken, iki kulüp arasındaki tüm buzların eridiği ve dostluk bağı kurulduğu belirtildi. Ayrıca Pini Balili, İsrail’de yapacağı düğün için de, Beşiktaşlı oyunculara ve teknik heyete davetiye dağıttı. Başta yerli futbolcular olmak üzere tüm Siyah-Beyazlılar’ın bu beklenmedik jest karşısında çok mutlu oldukları dile getirildi. Sivaslı taraftarların da maç öncesinde Kartal’ı karanfillerle karşılayacağı öğrenildi.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla