Tekil Mesaj Gösterimi
Şampiyonluğu Hak Ediyoruz
Alt 23.03.2009, 05:37   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Şampiyonluğu Hak Ediyoruz

Sivasspor'umuzun başarılı hocası Uygun , "Her rakibe karşı oynadığımız kora kor futbolla şampiyonluğu hak ediyoruz. Final maçlarında başımız hep dik" dedi

Sivasspor'umuzun hocası Bülent Uygun, takımına övgüler yağdırırken, rakiplerine de meydan okudu. Genç hoca, ligin bitimine 9 hafta kala hâlâ lider olduklarına dikkat çekerek, "Bu takım, zirvenin ağırlığını kaldırıyor. Beşiktaş maçında da mükemmel mücadele ettik. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Bu sene yine bir çok ilke imza atıyoruz. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum. Süper Lig'in en iyisiyiz" dedi.

Yeni hedef Denizli

Uygun, lige verilen milli maç arasından sonra Denizlispor ile oynayacaklarına dikkat çekerek şöyle konuştu: "Bu maç bizim için çok önemli bir final niteliği taşıyacak. Çünkü hem deplasmanda oynayacağız hem de rakibimiz oldukça formda. Denizlispor'u yenersek şampiyonluğa koşar adım gideceğimizi düşünüyorum. Rakiplerimizin oyanayacağı zorlu maçlar bizim için avantaj olacak."

FotoMaç

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...