Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Toraman ne yaptı ki?
Alt 23.03.2009, 10:50   #4
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Toraman ne yaptı ki?

Gavurun ekmeğini yiyen kılıcını kuşanır...

Pencerenin diğer tarafından da bakmak lazım... Şampiyon adaylarından Trabzon'un öz evladı, Sivasspor'da forma giyip ailesi Trabzon'da olan futbolcumuzun nasıl davranmasını beklerdiniz?...

Ağırlıklı olarak şunu söyleyebiliriz, İstanbul'da oynan müsabakada topsuz alandaki çıkışlarını unutamadık, onun hırsı halen içimizde idi, onun dışa vurulması olarak algılanabilir. Ama bu kadarını da doğrusu hak etmediğini düşünüyorum. Bu bir düşüncedir, farklı düşüncelere de saygım vardır...

İbrahim'in 58 numaralı formasını taşıdığı Gaziantep'ten bu yana daima takipcisi olduğumuz, O'nunla her alanda gururlandığımız günleri unutmuş olsak gerek. Beşiktaş'a gelişi, Milli futbolcu olmasıyla da daha fazla gururlandığımız günleri unuttuk galiba...

Ailesinin halen Sivas'ımızda yaşıyor olması, kardeşine açtığı internet cafe'nin Sivas'ta işyeri olarak devam ediyor olması, her yaz tatilinde en az bir kez ve her yıl Sivas'a geliyor olmasını da eklemeden geçemedim...

Daha düne kadar, yine 58 formasının her zerresini teriyle ıslatan Hayrettin'e yapılmıyormu idi? Şimdilerde mum ile arar olduk. Bunu spor otoriteleri canlı yayınlarda Dünya'ya haykırıyor, Onlar dışardan görüyor ancak, her ne hikmetse canlı olarak izleyen bizler bunun farkında değiliz...

Bize mahsus olan bir özelliğimiz var. Kıymeti kaybedince anlıyoruz. Oysa asıl olan varlığında kıymetlerin bilinmesidir. Umarım, Hayrettin'in dönüşü ile, bu düşüncelerimiz yok olur...

Konuyu ele alan Abdullah kardeşime teşekkür ediyorum. Zira müsabakayı izlerken çevremdeki kendini bilmez bazı insanlarla da bu konu üzerinde tartıştık...

İnşaallah bu sezon sonunda emeklerimizin karşılığı olarak Şampiyon olacağız ve oluruzda bunu görebiliriz ama ne zaman taraftar ve ne zaman profesyonel düşünceye sahip olacağız, onu görebilirmiyiz bilemiyorum
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...