| 
				 Cevap: Toraman ne yaptı ki? 
  Bende maçta idim.Birincisi yuhalama ve ıslıklama tüm beşiktaşlı futbolculara idi,ama toramana biraz daha fazla idi.Bende ıslıkladım da yuhaladım da.çünkü bu istanbul'dan kalan bir görüntüye karşılık yansıma.
 inönüde yaptığı tavırlar görüntüler ortada.hatta o zaman Mehmet Yıldız la burun buruna dikelmiş kavga yaparken bulunan resmini saklamışım ve altına da şöyle bir not düşmüşüm.Bu görüntüyü unutma.
 ondan oynadığı takıma ihanet etsin diye bekleyen yok.Ama kalkıp da aşırı hareketler yaparsa Sivas'lıyı üzer ve kırar.
 İstanbul'da "sivaslı ayılar istanbulda ne arar"diye bağıranlara, maçtan sonra ne cevap vermiş.Demiş mi ben de sivaslıyım seyircimizin hemşerilerime karşı böyle davranmasını hoş karşılamadım.dememiş.
 Ben cumartesi günü Sivas sokaklarında dolaşan birkaç beşiktaşlı ile karşılaştım.İstanbul'da sivas'lıya karşı söylediklerini hatırlatıp ayıların şehrine nasıl geldiniz bu sözleri söylerken şimdi de burada olurken biraz yüzünüz kızarmadı dedim.Bu şehirin insanları ayı olmuş da ne yaptı sizlere.Sizin bulunduğunuz şehirin semalarında  düşman bayrağı dalgalanırken biz burada vatanın kurtarılması için mücadele ediyorduk.haklısın dediler .Ama bir arkadaş vardi ki şöyle diyordu.Buradakiler değil.İstanbuldakiler deyincede biri de sizin takımınızda şimdi.Çalımbay da Sivas'lı idi onları neden oynattınız.
 evet kötü söz sahinindir.Ama toraman bir sivas evladı olarak konuşacağını da duracağını da iyi bilmeli.sonunda dönüp dolaşacağı yer burası.
 ıslıklandım yuhalandım diyede sitem etmesin.o noktaya getirecek yolları kendisi döşedi.
 sayın abdullah yiğit bey boş verin toramanı siz sivasspora bakın.merak etmeyin yuhalandı diye pulu dökülmedi.
 |