Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Toraman ne yaptı ki?
Alt 23.03.2009, 16:23   #26
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Toraman ne yaptı ki?

Sayın Abdullah Yiğit öncelikle fırsat buldukça sizin sivasspor hakkındaki yorumlarınızı yerel olduğu gibi ulusal basından da takip ediyorum. Ancak bu konu hakkındaki düşüncelerinize kesinlikle katılmıyorum.Neden:

1)Sivasspor taraftarı kendi evinde rakip takımı en iyi şekilde karşılayacak ve misafirperverlik örneği sergileyecek derecede fair-play ı hakeden Türkiye de en iyi beş taraftar grubu içine girecek bir potansiyele sahiptir.

2)Sivasspor taraftarı kendisine yardım edeni destekleyeni mahçup etmeyen ve bunun karşılığını her zaman her yerde fazlasıyla yerine getiren bir potansiyele sahiptir.

3)Sivasspor taraftarı bu şehir için ülke için ne gerekiyorsa elinden geleni fazlasıyla yerine getiren ve bu şehre ülkeye hizmet edeni en iyi şekilde ağırlayan ve destekleyen bir potansiyele sahiptir.Örnek mi geçen sene terör olaylarının hemen akabinde yapılan maçımızda 4 eylül ün muhteşem bir gösteriye sahne olduğunu, stadda türk bayraklarıyla şanlı marşımızı söylerken bülent uygun hocamızın o duygusal sahnede ağladığı görüntüleri unutmayalım..

Tüm bunlar bir yanda durduğuna göre,sayın Abdullah Yiğit bey sivasspor taraftarı durup dururken kimseye kızmaz ve yuhalamaz.Sivasspor taraftarı nerde ne yapacağını iyi bilir.Ayrıca o yuhalayan taraftar gurubu da hiç de azımsanmayacak düzeydeydi.Siz önce sivasspor taraftarını yargılamak yerine (ki böyle bir hakkı nerden buluyorsunuz o da ilginç) Toraman neden yuhalanıyor bunun sebeplerini öğrenmeye çalışın.Ben de İbrahim toraman ın sivasa karşı maçlarında nedendir bilinmez çok agresif olduğu düşüncesindeyim.

Sırtında 58 numara giymeyle bu işler olmuyor Abdullah Bey.Bırakın geçin onları...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivassporummm58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...