Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.10.2005, 11:28   #6
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1025 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İşte Sivasspor, İşte Sivasspor.com.....

Bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler.

Şuna kesinlikle inanıyorum ki henüz bir-iki yıllık geçmişimiz olmasına rağmen bu sıralamaya girdiysek; biraz daha tanıtım yaparsak biraz daha köklü bir gelenek ve temel oluşturabilirsek dört büyüklerin taraftar sitelerininde önüne geçebiliriz.

Burada en büyük görev site yönetimine ve site üyesi olan veya olmayan bütün Sivasspor.com müptelalarına düşüyor. Mesela Sivasspor.com sticker'ları olsa ve bizde sivaslılar olarak kendi arabalarımızda, işyerlerimizde ve toplu taşıma araçlarında müsait olan yerlere yapıştırsak bu şekilde iyi bir tanıtım yapmış oluruz.

Bu arada bu siteye internet kafelerden bağlanan arkadaşlar hazırlanan duvar kağıtlarından bağlandıkları bilgisayarlara indirirseler bu da küçük bir tanıtım olmuş olur. Şahsen ben İstanbul'da internet kafelerden bu siteye bağlandığımda tanıtım olması için duvarkağıdı yarışmasında hazırlanan ve üzerinde sivasspor.com yazısının bulunduğu duvarkağıtlarından hemen o bilgisayara indiriyorum. Küçükte olsa tanıtım tanıtımdır.

Ayrıca Sivassporumuzun bütün maçlarında sitemizin büyükçe bir pankartı olsa çok iyi olur. Ben şahsen 2.Ligdeki bir maçta stadda küçük bir sivasspor.com afişi görmüştüm ve o şekilde siteyle irtibatım olmuştu. Yaklaşık bir buçuk yıldırda sitemizi düzenli olarak takip ediyorum.

İnşallah her alanda daha büyük nice başarılara..........
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla