Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sampiyonluga Son 9.. Gelsin Yorumlar...
Alt 05.04.2009, 23:48   #4
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sampiyonluga Son 9.. Gelsin Yorumlar...

Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1 - denizli rahatladı ve bence hala iyi bi takım değil milli aradan sonra hayro onur ve faruk dönüyor. 3 puan almamak mucize bence..
2 - antalya'yla kesilecek hesap belli banko 3 puan....
3 - konya tartışmasız ligin en kötü takımı. normalde fark olması lazım ancak düşmek üzereler ve bunun için direnecekler. bi de bunlar bize hep ters gelen bi takım o yüzden 3 puanı garanti görmüyorum her ihtimale karşı 1 puan diyelim..
4 - trabzon bizden önceki üç maçını kazanırsa buraya ölümüne gelirler. beraberlik bile işlerini bitirir. eğer bizden önceki üç maçtan birinden bile bir beraberlik alırlarsa maç bizim olur. aksi takdirde belli olmaz biz temkinli olalım ve 1 puan diyelim...
5 - antep zor deplasman ancak ilk maçtaki gibi bol pas yapmalarına izin verip kontra oynayacağız bence ve beklenenin aksine kolay maç olacak. antepin iddiasız olması ligin sonunun gelmesi bize avantaj. bence 3 puan...
6 - istanbul belediye kolay maç. 4 eylül antepten alınan üç puandan sonra yıkılacak. sağlı sollu sürklase bi maç olur sonuç fark olur. banko 3 puan...
7 - hacettepe ilhan cavcav takımı. para için herşeyi yapar. kendi şampiyonluğunu satmış bi adam biliyoruz. zor geçebilir ancak yine de aksi düşünülemez 3 puan...
8 - yine ilhan cavcav takımı gençlerbirliği. ancak bu sefer yer 4 eylül mabedi.. şampiyonluğa son iki hafta belki de şampiyonluk maçı. hayatımızın maçı olabilir... tabii ki elbette banko yüzde yüz 3 puan....sonuç ağlaya ağlaya şampiyonluk şarkıları... 4 eylülde tuuuurrrr....hepimiz sokaklardayız.. atatürk heykelinin önünde şampanya patlatıyorum.....bağırıyorum.. .ağlıyorum...oğluma torunlarıma bu günü nası anlatacağımın hayalini kuruyorum....
9 - toplam oldu 20 puan....50+20=70 puan. şampiyon ali sami yende...galatasarayın şampiyonlar ligi iddiası olursa yenerler bizi... ki biz zaten şampiyon olmuşuz halay çekmeye gitmişiz...

işte böyle hayal mi hiç değil..... hadi yiğidom hadi sivasım hadi beee hadiiiiii!!!!!
denizli tamaaammmm gel bakalım antalya!!!!
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda aslanefe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...