Alıntı:
cactuss58 Nickli Üyeden Alıntı
üstad kişisel herhangı bı problemım yok.ılk mesajım konuyu okumus olmanın verdıgı kızgınlıkla yazıldı.hıtap seklı ıcın sonradan bende neden bole yazdım dedım ama sonradan mesaj degıstıremedıgım ıcın ole kaldı.ondan sonrakı mesajlarımda kendısıne ısmıyle hıtap ettım.. husumet problem yok ama bı taraftar olarakda basın sözcüsü olarak başka birini görmek ıstıyorum. fıkret beyın sıvasspor sevgısıne sevdasına degıl benım tepkım..yalnıs anlasılmasın..
|
Kardeşim tamam anlıyorum tepkinizi.Ancak Fikret Bey i her ne kadar sevsek de sevmesek de ona sadece bulunduğu konumdan dolayı saygı duymalıyız.Kendisi bu takımın basın sözcüsü ve ayrıca onu o konuma getiren de seçen de başkanımız Mecnun Odyakmaz dır.Eğer gerçekten fikret bey in klübümüze zarar verdiği hissi uyanırsa yine isitfasını isteyecek olan da başkanımızdır.Yani şu an herşey yolunda yönetim ve teknik heyetimiz gayet uyumlu çalışıyor bu tür serzenişler ve yorumlar sadece ve sadece sivassporumuza zarar vermekten başka bir işe yaramaz.Lütfen dikkatli olalım...