Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Dolaplar Dönmeye Başladı
Alt 13.04.2009, 09:25   #94
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Dolaplar Dönmeye Başladı

DIKKATTTTTTTTTTTTT yigidolar bakin artik cok onemli bir donemece girdik iyi bir averaja sahibiz oyunumuza bakalim ozellikle basin aciklamalarindan kacinalim basinin eline koz vermeyelim
yine ozellikle soyluyorum dunku galatasaray fener maciyla ilgili hicbir yorum yapmayalim zaten bilenler yapiyor gereken yorumu sonucta her halde turk milletine yakismayan goruntulerdi bunun yorumunu biz yapmayalim diyorum bir sivasli bir sivassporlu olarak kendi maclarimiza bakalim gozumuzu kendi rakiplerimizden alacagimiz puanlara cevirelim
kalan haftalarda fener besiktas ve galatasaray besiktas maci var bizim ise onumuzdeki can derdine dusmus bir konya ve ardindan elestirilerden canindan bikmis teknik direktorunu ipe takmis ayaginin altindaki tabelaya tekme vurulmasi kalmis bir trabzonspor var oyleyse biz bunlari boyle bilip bu maclarada buna gore hazirlanalim ve bu maclardan alti puan i cikarip yolumuza devam etmenin hesaplarini yapalim
ISIMIZ ZOR ISIMIZIN ZOR OLDUGUNU KABUL EDELIM VE O SEKILDE YOLUMUZA DEVAM EDELIM BIZ ELIMIZDEN GELENIN EN IYISINI YAPALIM GERISINI ALLAH A BURAKALIM
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH SABIR VE SUKUNET VERSIN INSALLAH DIYORUM
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla